Нагоре

Всичко, от което се нуждае Вашият автомобил!

Висококачествени продукти от Bosch

Чистачки

Всепризнатото високо качество на Bosch осигурява максимално добро почистване ипродължителна експлоатация. Чрез техническите нововъведения чистачкитеBosch гарантират най-добрата видимост и максимална безопасност.

Научете повече


Спирачни системи

Bosch е водещият в света производител на спирачки. Повечето известни производители на автомобили разчитат при първоначалното вграждане на компетентността на Bosch. Производствената програма се простира от отделни компоненти до завършени спирачни системи.

Научете повече


Филтри

Продуктовата програма включва около 1700 типа въздушни, маслени, горивни, филтри за купе. Bosch съобразява филтъра към всеки конкретен тип автомобил. Това гарантира: висока механична, термична и химична устойчивост; голяма продължителност на живота, вследствие на високия капацитет на поемане на замърсяванията; оптимална работа на двигателя при минимален разход на гориво.

Научете повече


Акумулатори

Bosch предлага акумулатори за всяко изискване. Върху избора на акумулатор оказват влияние категорията на автомобила, оборудването и режимът на движение, както и климатът.

Научете повече


Ремъци

Нашата комплексна програма от задвижващи ремъци обхваща ангренажни ремъци, комплекти от различни ремъци, пистови ремъци и генераторни ремъци.

Научете повече


Подгревни свещи

Гарантирано върхово качество, удължен експлоатационен живот, съкратено наполовина време за достигане на работната температура.

Научете повече


Запалителни свещи

Автомобилните и мотоциклетните производители, както и водачите са на едно мнение: техният пръв избор са запалителните свещи Bosch. Причината за популярността на запалителните свещи Bosch е тяхната голяма производителност и надеждност. Бош ви предлага подходящата свещ за всеки автомобил. При това техниката е пригодена оптимално към изискванията на съответния двигател.

Научете повече


Системи за безопасност

Бъдеще без произшествия - това е визията на Bosch за мобилните решения за утрешния ден. Всяка следваща иновация на Bosch ни доближава с една крачка към целта. Нововъведенията на Bosch предотвратяват катастрофи, наранявания и щети по автомобила: Безопасност от Bosch.

Научете повече