Нагоре

Всичко, от което се нуждае Вашият автомобил!

Качество, което определя стандартите: запалителни свещи Bosch

Автомобилните и мотоциклетните производители, както и водачите са на едно мнение: техният пръв избор са запалителните свещи Bosch. Причината за популярността на запалителните свещи Bosch е тяхната голяма производителност и надеждност. Бош ви предлага подходящата свещ за всеки автомобил. При това техниката е пригодена оптимално към изискванията на съответния двигател.

Висококачествени продукти от Bosch: Запалителни свещи

Запалителни свещи Bosch: "пейсмейкър" за двигателя

Запалителните свещи се смятат за едни от най-важните компоненти на бензиновия двигател. Те не само гарантират сигурния старт на двигателя, но по-важното е, че те играят решаваща роля за идеалното представяне и сигурната му работа. Това в особена сила важи за модерните управляващи системи. Защото тук запалителните свещи и конструкцията им добиват все по-голямо значение.

Задачата на запалителната свещ е да се погрижи за контролирано изгаряне на горивото в двигателя. За целта тя провежда създаденото от запалителната бобина високо напрежение към горивната камера. Тук сгъстената въздушно-горивна смес се запалва от електрическа искра между електродите.

Изпитан принцип в специално изпълнение

Принципът на запалителната свещ е гениално прост и просто гениален. По проводник, изолиран от двигателя, към електрода се подава високоволтов импулс, от който прескача искра към електрод масата. От тази искра сместа се възпламенява.
Следните характеристики решават какви трябва да бъдат изискванията към запалителната свещ: видът на конструкцията, използваните материали, както и приложеният производствен метод.

Изтеглете брошура

Подходящата запалителна свещ за всяко приложение

Програмата запалителни свещи Bosch предлага подходящата запалителна свещ за почти всеки автомобил. При това техниката e оптимално пригодена към изискванията на съответния двигател.
Но запалителните свещи Bosch показват какво могат не само на пътя. Те се използват успешно в индустрията, както и за морски и градински приложения. В моторни лодки, топлоелектрически централи и в малки двигатели на градинска и горска техника: запалителните свещи Bosch убеждават с първокласно качество.
Запалителните свещи Bosch гарантират надежден старт и равномерна работа на двигателя - с добавени ползи от намалено замърсяване при запалване, ефективна защита срещу корозия, както и добра електропроводимост.

Водеща технология за ежедневна употреба

С използването на висококачествените материали - итрий, платина и иридий - са разработени свещи, които отговарят на специалните изисквания в моторния спорт. Но това, което води до успехи на състезателното трасе, е от полза и за ежедневния трафик. Иновативната технология се използва при производството на запалителните свещи за първоначално вграждане. След това те често се доразработват и се предлагат серийно на търговците и сервизите.

Свържете се с нас

Имате въпрос свързан с избора или наличността на определен продукт? Изпратете ни запитване и ние ще се свържем с Вас в максимално кратки срокове.

Изпратете запитване