Нагоре

Всичко, от което се нуждае Вашият автомобил!

Bosch Филтри

Продуктовата програма включва около 1700 типа въздушни, маслени, горивни, филтри за купе. Bosch съобразява филтъра към всеки конкретен тип автомобил. Това гарантира: висока механична, термична и химична устойчивост; голяма продължителност на живота, вследствие на високия капацитет на поемане на замърсяванията; оптимална работа на двигателя при минимален разход на гориво.

Висококачествени продукти от Bosch: Филтри

Bosch маслени филтри

Пречистват циркулиращото моторно масло от прах, отделени при триенето метални частици, остатъци от горивния процес и сажди, осигурявайки оптимална защита на компонентите на двигателя.

Специално импрегнираният, устойчив на разкъсване филтриращ материал с голяма активна повърхност спомага за постигане на по-дълги сервизни интервали и по-продължителен експлоатационен живот.

Маслените филтри Bosch предотвратяват преждевременното стареене на моторното масло.

Bosch въздушни филтри

Осигуряват на двигателите постигането на максимална мощност и гарантират експлоатационна сигурност дори при екстремни условия.

Те очистват надеждно засмуквания въздух и са устойчиви на влажност, горещина, масла и на пневматични удари по време на всмукателния процес.

Своевременната смяна на филтрите си заслужава! С нов въздушен филтър разхода на гориво може да бъде намален с близо 10%.

Показателно за нуждата от редовна смяна на филтъра е фактът, че в автобус с мощност 180 кВт при пробег 30 000 км. филтрите отделят от постъпващия въздух около 1,5 килограма прах.

Bosch горивни филтри

Предимства:

  • Специално импрегнирана микрофазерна хартия за предпазване на свръхчувствителните компоненти на горивните уредби на съвременните двигатели.
  • Програма от филтри, индивидуално съобразена за всяко превозно средство.
  • Качество с марка Bosch - фирмата e пионер в бензиновите и дизеловите горивонагнетателни системи

Bosch филтри за купе

Имат за цел да предпазят пътниците в превозното средство от полени, прах и вредни вещества, като азбест, сажди и бактерии. Филтрите за купе Бош пречистват нахлуващия въздух преди да е достигнал вътрешността на колата и по този начин осигуряват здравословен свеж въздух.

4 основателни причини за редовна подмяна на филтър за купе:

  • Чистият въздух в купето подобрява концентрацията
  • Стъклата не се запотяват отвътре
  • Eфективно филтриране на прах, полени и бактерии
  • Намален риск от попадане на прах и твърди частици върху вентилаторите и отоплителната система

Свържете се с нас

Имате въпрос свързан с избора или наличността на определен продукт? Изпратете ни запитване и ние ще се свържем с Вас в максимално кратки срокове.

Изпратете запитване