Нагоре

Всичко, от което се нуждае Вашият автомобил!

За нас

Фирма “Митвас” е основана през далечната 1993 г. от баща и син, които са тясно свързани с автомобилния спорт в България в близкото минало. И двамата са заслужили майстори на спорта по автомобилизъм.
Компанията е оторизиран сервиз на световния автомобилен лидер Nissan, официален вносител на четириколесни превозни средства Aixam&Mega, както и официален представител за България на американския производител на ATV,UTV и снегомобили Polaris.

От септември месец на 2008 година Митвас пуска нов продажбено сервизен комплекс където изгражда и един от най-модерните сарвизи от веригата Bosch Car Service.

През есента на 2010 година компанията стартира дейността си като оторизиран дилър и сервиз на Great Wall с права да дистрибутира и сервизира нови автомобили на марката, както и да доставя оригинални резервни части на своите клиенти.

Разполагаме с два модерни шоурума с обща площ 450кв.м. и оторизиран автосервиз на Great Wall, както и склад за оригинални резервни части в град София, който задоволява нуждите на нашите клиентите на Great Wall.

Докато сте при нас, може да разчитате на гарантирано добро настроение, благодарение на панорамен изглед към сервизното хале, безплатна Wi-Fi зона, цифрова телевизия и кафе-зона.